Lidhje

Kosovë, prokuroria dhe lufta kundër korrupsionit

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, Prokuroria e Shtetit tha të enjten se ka zgjidhur më shumë lëndë që kanë të bëjnë me korrupsionin dhe krimet ekonomike, ndërsa organizatat e shoqërisë civile thonë se me gjithë arritjet e prokurorisë, prirja ende mbetet e ulët, pasi që sipas tyre çështjet e grumbulluara të korrupsionit, kërkojnë edhe shumë vite trajtim.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG