Lidhje

Nderohen 6 bijtë e Hotit për qendresën e tyre antikomuniste


Unioni mbarkombëtar i ish të burgosurve politikë të Shqipërisë nderoi sot 6 bijë të Hotit, në Malësi të Madhe, të cilët u burgosën dhe persekutuan nga regjimet komuniste në Shqipëri dhe ish Jugosllavi. Në këtë veprimtari morën pjesë edhe familjarë të 6 bijve të Hotit, që jetojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, ishte në Malësi të Madhe ku përgatiti kronikën që po trasmetojmë.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG