Lidhje

Intervistë me Z. Ahmet Shala, Ministër i Ekonomisë dhe Financave të Kosovës

  • Laura Konda

Intervistë me Z. Ahmet Shala, Ministër i Ekonomisë dhe Financave të Kosovës

Në Washington ndodhen këto ditë përfaqësues të ekonomisë dhe financave nga vende të ndryshme të botës për të marrë pjesë në takimin e përvitshëm të pranverës të Bankës Botërore dhe FMN-së. Në takime po merr pjesë edhe një delegacion i Kosovës dhe ne programin televiziv Ditari sot ftuam per një intervistë Ministrin e Ekonomisë dhe Financave Ahmet Shala.

XS
SM
MD
LG