Lidhje

Intervistë me Z. Hashim Rexhepi, Guvernator i Bankës Qendrore të Kosovës

  • Mirela Milori

Intervistë me Z. Hashim Rexhepi, Guvernator i Bankës Qendrore të Kosovës

Përfaqësues të ekonomisë dhe financave nga vende të ndryshme të botës janë mbledhur në Uashington për takimin e përvitshëm të Bankës Botërore dhe Fondit Monetar Ndërkombëtar. Në takim merr pjesë edhe një delegacion nga Kosova, në përbërjen e të cilit është edhe Guvernatori i Bankën Qendrore të Kosovës, Hashim Rexhepi.

XS
SM
MD
LG