Lidhje

Të rinjtë nga Ballkani ruajnë vlerat tradicionale

  • Raimond Kola

Të rinjtë nga vendet e Ballkanit kanë ende pak hapësira bashkëpunimi. Por njëra prej tyre është bashkëpunimi për të ruajtur trashëgiminë lokale. Në Gjirokastër grupe të rinjsh nga vende të ndryshme po punojnë për ndërtimin e marrëdhënieve mes profesionistëve të rinj, dhe për të ruajtur mjeshtëritë dhe teknikat tradicionale.

XS
SM
MD
LG