Lidhje

Bujqësia në Shqipëri

  • Pëllumb Sulo

Në Shqipëri, bujqësia po kthehet gjithnjë e më shumë në një nga sektorët prioritarë të ekonomisë. Specialistët pohojnë se bujqësia kërkon mbështetje më të madhe financiare nga shteti dhe se orientimi drejt traditës dhe prodhimeve bio do t'u krijonin fermerëve mundësinë për të konkurruar në tregjet evropiane.
XS
SM
MD
LG