Lidhje

Debati mbi parlamentarizmin në Kosovë

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, vëzhguesit që ndjekin nga afër punën e Parlamentit, thanë se ndikimet nga qeveria dhe mosrespektimi nga ana e saj te vendimeve të Parlamentit, po e karakterizon punën e këtij institucioni. Këto komente u bënë gjatë një debati mbi parlamentarizmin në Kosovë, ku është analizuar puna e këtij institucioni nëpër periudha të ndryshme, duke filluar nga koha e administrimit të Kosovës nga Misioni i Kombeve të Bashkuara.

XS
SM
MD
LG