Lidhje

Kosova shënon Ditën Ndërkombëtare të Gruas

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, Dita Ndërkombëtare e Gruas, është shënuar me thirrjet për respektimin e të drejtave të grave dhe për drejtësi të grave që ishin viktima të dhunës gjatë luftës në Kosovë. Përfaqësues institucionesh e organizatash të shoqërisë civile thonë se vendi përveç problemeve të trashëguara, përballet edhe me shkallë të lartë të pabarazisë gjinore.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG