Lidhje

Emigrantët shqiptarë kthehen nga Greqia

  • Raimond Kola

Disa dhjetëra familje të emigrantëve shqiptarë që po kthehen nga Greqia po fillojnë në Shqipëri të ngrenë ferma të vogla bujqësore. Në segmentin e rrugës që lidh Levanin me Tepelenën fermerët po krijojnë biznese të vogla bujqësore që po shtohen me mjaft sfida. Korespondenti ynë Raimond Kola ishte këto ditë në një familje ne Komunen e Frakulles se Fierit e cila ka nisur të kultivojë luleshtrydhe dhe përgatiti kronikën:

XS
SM
MD
LG