Lidhje

Debate mbi prodhimin e energjisë elektrike


Në Kosovë, autoritetet vendase e ndërkombëtare dhe organizatat e shoqërisë civile po debatojnë mbi sigurinë e furnizimit me energji elektrike. Debatet janë më të rrepta nëse planet duhet përqendruar në shfrytëzimin e rezervave të qymyrit linjit, apo në burimet e ripërtërishme të energjisë elektrike. Debatet rreth kësaj çështjeje ndodhin në një periudhë kur vendi shpesh mbështetet në importe të shtrenjta për të mbuluar mungesën e energjisë elektrike.
Siguria e furnizimit me energji elektrike
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:52 0:00
XS
SM
MD
LG