Lidhje

EULEX-it i mbaron mandati për mbikqyrjen e doganave

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, misioni i EULEX-it përfundoi mandatin e mbikëqyrjes së Doganave, të cilin e ushtronte që nga viti 2008. Misioni i EULEX-it do të vazhdojë të ndihmojë doganën me zbatimin e marrëveshjeve të Brukselit për menaxhimin e kufirit dhe me këshillime në nivelin strategjik. Siç njofton nga Prishtina korrespondenti ynë Leonat Shehu, doganat janë institucioni kryesor i Kosovës për buxhetin.

XS
SM
MD
LG