Lidhje

Film dokumentar për Pjetër Budin

  • Pëllumb Sulo

Studiuesi dhe producenti dom Nikë Ukgjini, sapo ka përfunduar filmin e tij të nëntë dokumentar, i cili i kushtohet njërës prej figurave të shquara të letërsisë shqipe, Pjeter Budit. Producenti Ukgjini thotë se me ketë film përfundon edhe cikli i filmave kushtuar figurave të letërsisë shqipe të periudhës së mesjetës. Dom Nike Ukgjini ka realizuar dokumentarë kushtuar Buzukut, Bardhit, Bogdanit dhe Mjedës.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG