Lidhje

Fototeka kombëtare "Marubi"

  • Pëllumb Sulo

Fototeka Marubi, me rreth 400 mijë negativët e saj, është pjesë e trashëgimisë kombëtare. Një program i Bashkimit Europian po mbështet Projektin “Marubi”, me pjesëmarrjen e Shkodrës dhe Ulqinit. Pjesë e Projektit është edhe fotoekzpozita e hapur në Bashkinë e Shkodrës, ku përmes dhjetra fotove të familjes Marubi, pasqyrohen vlerat etnografike të Veriut të Shqipërisë.
XS
SM
MD
LG