Lidhje

Gjakmarrja, hakmarrja dhe pasojat sociale

  • Pellumb Sulo

Fenomeni i gjakmarrjes dhe hakmarrjes, si dhe pasojat shoqërore që sjellin ato për familjet e ngujuara dhe shoqërinë shqiptare, ishin sot në qendër të një takimi, të organizuar në Shkodër nga Avokati i Popullit dhe prezenca e OSBE në Shqipëri.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG