Lidhje

Gjirokastër, shqetësime nga përmbytjet

  • Raimond Kola

Në disa zona në Gjirokastër reshjet kanë shkaktuar kohët e fundit rrëshqitje dheu dhe probleme për qëndrueshmërinë e banesave. Problemet më të mëdha vihen re me ndërtimet në disa zona informale të qytetit si dhe në Qendrën Historike ku ndohen banesa disa qindra vjeçare.

XS
SM
MD
LG