Lidhje

Uragani Harvey shndërrohet në stuhi tropikale, shkakton shkatërrime e përmbytje

Uragani Harvey goditi Teksasin të shtunën, duke shkatërruar shtëpi dhe biznese me erërat e fuqishme dhe shirat e rrëmbyer.
Shih më tepër

Jennifer Bryant looks over the debris from her family business destroyed by Hurricane Harvey, in Katy, Texas, Aug. 26, 2017.
1

Jennifer Bryant looks over the debris from her family business destroyed by Hurricane Harvey, in Katy, Texas, Aug. 26, 2017.

Power company workers repair damaged power lines damages from Hurricane Harvey, in Katy, Texas, Aug. 26, 2017.
2

Power company workers repair damaged power lines damages from Hurricane Harvey, in Katy, Texas, Aug. 26, 2017.

A collapsed overhead gantry lies across Interstate 37, blocking the highway due to damage caused by Hurricane Harvey in Corpus Christie, Texas, Aug. 26, 2017.
3

A collapsed overhead gantry lies across Interstate 37, blocking the highway due to damage caused by Hurricane Harvey in Corpus Christie, Texas, Aug. 26, 2017.

A truck in flood waters passes a home damaged in the wake of Hurricane Harvey, in Aransas Pass, Texas, Aug. 26, 2017.
4

A truck in flood waters passes a home damaged in the wake of Hurricane Harvey, in Aransas Pass, Texas, Aug. 26, 2017.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG