Lidhje

Zhvillimi i Kelmendit

  • Pëllumb Sulo

Kelmendi është skaji më verior i Shqipërisë dhe pjesë e bukurive të Alpeve shqiptare. Në këtë zonë ndodhet edhe pika kufitare që lidh Kelmendin me Plavën dhe Gucinë. Vitet e fundit, në Kelmend kanë nisur një numër programesh zhvillimi, që synojnë përmirësimin e infrastrukturës rrugore, nxitjen e turizmit dhe levizjen e lirë të shtetasve në të dy anët e kufirit mes Shqipërisë dhe Malit të Zi.

XS
SM
MD
LG