Lidhje

"Hoti ndër rrjedhat e shekujve"

  • Pëllumb Sulo

Studiues nga Shqipëria, Mali i Zi dhe Shtetet e Bashkuara morën sot pjesë në konferencën "Hoti ndër rrjedhat e shekujve", që u mbajt në Shkodër.

XS
SM
MD
LG