Lidhje

Shfrytëzimi i energjisë diellore në Kosovë

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, vitet e fundit ka patur rritje përdorimi i paneleve diellore për energji elektrike me kosto të ulët dhe për ruajtjen e mjedisit. Deri tani, rreth 400 biznese kanë instaluar panele, dhe është hapur fabrika e parë për prodhimin e tyre në Kosovë. Disa ekspertë thonë se Kosova ka mundësi të mëdha në këtë aspekt për shkak të kushteve të përshtatshme klimatike.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG