Lidhje

Ligji për viktimat e luftës në Kosovë


Ligji për viktimat e luftës në Kosovë
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:14 0:00
Veprimtarë politikë e humanitarë në Kosovë po i bëjnë thirrje parlamentit që të miratojë ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për statusin dhe të drejtat e dëshmorëve, invalidëve, veteranëve, pjesëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, personave të përdhunuar gjatë luftës, viktimave civile të luftës dhe familjeve të tyre. Ndryshimet në ligj synojnë të sigurojnë një përkujdesje të munguar deri tani për gratë që ishin viktima të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë.
Ligji për viktimat e luftës në Kosovë
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:14 0:00
XS
SM
MD
LG