Lidhje

Kosovë: Procesi i privatizimit të Postë-Telekomit

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, përplasjet rreth procesit të privatizimit të Postës dhe Telekomit kanë nxitur diskutime edhe rreth gjithë procesit të deritashëm të privatizimit të ndërmarrjeve shoqërore. Gjatë një debati që u zhvillua në Prishtinë rreth kësaj çështjeje, u tha se deri tani janë privatizuar rreth 400 ndërmarrje me një çmim të përgjithshëm prej rreth 600 milionë eurosh, por fondet nuk janë janë vënë në funksion, ndërsa procesi ka shkaktuar edhe rreth 70 mijë të papunë.


XS
SM
MD
LG