Lidhje

Tetë marsi në Kosovë, thirrje për drejtësi

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, Dita Ndërkombëtare e Gruas, është shënuar me thirrjet për përballjen me sfidat e trashëguara nga e kaluara dhe nevojën për respektimin e të drejtave të grave ashtu siç shkruhet edhe në ligjet e vendit. Grupe të grave sot protestuan në qendër të Prishtinës duke kërkuar më shumë angazhim të institucioneve vendase e ndërkombëtare për ndriçimin e fatit të personave të zhdukur gjatë luftës në Kosovë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG