Lidhje

Kosovë, Parandalimi i fondeve për terrorizmin

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, parlamenti miratoi ligjin për parandalimin e pastrimit të parave dhe luftimin e financimit të terrorizmit. Autoritetet thanë se ky projektligj lidhet ngushtë me programin e qeverisë për vitet 2015-2018 për luftimin e terrorizmit. Kosova është pjesë edhe koalicionit ndërkombëtar për luftimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe terrorizmit, ndërsa është përballur me dukurinë e përfshirjes së qytetarëve të saj në konfliktet në Lindjen e Mesme.

XS
SM
MD
LG