Lidhje

Gratë nga Kosova dhe ISIS

  • Leonat Shehu

Në Prishtinë, kryeredaktorja e gazetës “Zëri”, Arbana Xharra ka publikuar një hulumtim lidhur me përfshirjen e grave nga Kosova në Shtetin Islamik. Në hulumtim thuhet se 42 gra nga Kosova deri më tani kanë shkuar në luftën e Sirisë, numër ky më i lartë për rajonin e Ballkanit. Pjesa lindore e Kosovës prinë për nga numri më i madh i femrave që janë bashkuar me Shtetin Islamik ndërsa të gjeturat flasin që një femër nga Kosova udhëheq kampet e grave në Siri. ​

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG