Lidhje

Kosovë, pengesat ndaj investimeve të huaja

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, përfaqësues të bizneseve thonë se mungesa e sundimit të ligjit dhe shkalla e lartë e korrupsionit po pengojnë ardhjen e investimeve të huaja në vend. Ata thonë se investimet e huaja kanë rëndësi thelbësore për rimëkëmbjen ekonomike të Kosovës në një kohë kur ajo përballet me një shkallë të lartë të papunësisë dhe rrjedhimisht edhe varfërisë.

XS
SM
MD
LG