Lidhje

Problemi i korrupsionit në Kosovë

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, përfaqësues të organizatave të shoqërisë civile thonë se mos konfiskimi i pasurisë se përfituar në mënyre të paligjshme, mbetet një ndër sfidat kryesore për të luftuar dhe parandaluar korrupsionin. Sipas tyre hulumtimet e kryera nëpër vite tregojnë se nuk ka rezultate në këtë proces. Sipas tyre këtë gjë e pengon edhe ligji i cili është përshtatur për të mbrojtur personat e politikës që janë pasuruar në mënyrë të paligjshme.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG