Lidhje

Kosovë: Gjendja ekonomike dhe radikalizmi

  • Leonat Shehu

Përfaqësues të institucioneve dhe shoqërisë civile në Kosovë, thanë sot se lufta kundër ekstremizmit të dhunshëm duhet të jetë gjithëpërfshirëse, ndërsa vunë theksin tek përmirësimi i gjendjes ekonomike dhe shkallës së arsimimit e edukimit të të rinjve. Në një debat për këtë çështje që u mbajt në qytetin e Vushtrrisë, u tha se aktualisht në luftërat në Lindjen e Mesme besohet të jenë rreth 100 qytetarë të Kosovës, në mesin e të cilëve janë edhe disa gra që atje janë marrë me vete nga burrat e tyre.

XS
SM
MD
LG