Lidhje

Strategjia kundër terrorizmit në Kosovë

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, zyrtarët e qeverisë thonë se janë duke hartuar Strategji kundër terrorizmit me të cilën synohet që të parandalohet dhe luftohet kjo dukuri. Ata thonë se tashmë ka ndryshuar edhe mënyra e kërcënimeve, ku rëndësi pritet t’i kushtohet rrezikut brenda përbrenda Kosovës. Njohësit e çështjeve të sigurisë bëjnë thirrje ndërkaq që në luftën kundër terrorizmit të përfshihen më shumë objektiva që nga parandalimi e deri tek ndërhyrja për ta frenuar atë.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG