Lidhje

Gara për Bashkinë e Lezhës

  • Pëllumb Sulo

Lezha ofron një shembull të mirë të një njësie vendore të Shqipërisë që ofron potencial të madh për turizmin kulturor e veror, për zhvillim të industrisë dhe bujqësisë e megjithatë ndeshet me një numër problemesh ekonomike. Korrespondenti Pellumb Sulo, ishte ne Lezhe ku bisedoi me dy kandidatet qe garojne per kreun e kesaj bashkie; Viktor Tushen e Aleances per Shqiperine Europiane dhe Fran Frokajn e Aleances Popullore per Pune dhe Dinjitet.

XS
SM
MD
LG