Lidhje

Biblioteka e Lezhës kujton Shekspirin

  • Pëllumb Sulo

Këshilli Britanik dhe Vodafon kanë përfshirë bibliotekën publike të qytetit të Lezhës në projektin e bibliotekës dixhitale të veprave të Shekspirit. Janë 400 postera të kësaj biblioteke, që po udhëtojnë në botë, në 400 vjetorin e vdekjes së Shekspirit. Kjo bibliotekë, që përmban veprën e plotë të Shekspirit, po ndiqet me interesim në Lezhë,sidomos nga të rinjtë, për shkak të gërshetimit të letërsisë me teknologjitë e kohës.

XS
SM
MD
LG