Lidhje

Fitër Bajrami në Maqedoni

  • Isak Ramadani

Drejtuesit e komunitetit musliman bëjnë thirrje për solidaritet, tolerancë, bashkëjetesë dhe respekt të ndërsjellë me individët dhe komunitetet e tjera

Fitër Bajrami po kremtohet edhe në Maqedoni, ku drejtuesit e komunitetit musliman bëjnë thirrje për solidaritet, tolerancë, bashkëjetesë dhe respekt të ndërsjellë me individët dhe komunitetet e tjera. Kryetari i Bashkësisë Islame në Maqedoni, Sulejman Rexhepi ka uruar besimtarët për një festë sa më të begatë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG