Lidhje

Pazari i Korçës

  • Raimond Kola

Atmosfera e fundvitit ndihet pak në Pazarin karakteristik të Korçës, i cili është restauruar së fundi.Tregtarët e vegjël ankohen për një fuqi blerse të ulët për shkak të krizës ekonomike dhe shpenzimeve më të vogla që kryejnë emigrantët e kthyer nga Greqia.

XS
SM
MD
LG