Lidhje

Diskutimet për zhvillimin urban në Sarandë

  • Raimond Kola

Saranda
Autoritet vendore ne Sarande po nxisin diskutimet per zhvillimin urban te qytetit. Ne nje Konference vendore eksperte nga institucionet kombetare dhe drejtues te Bashkise kane pare nga afer mundesite e krijimit te me shume hapesirave urbane per sektorin turistik. Ne prag te hapjes se sezonit veror Bashkia e Sarandes po kerkon me shume mbeshtetje si nga Qeveria qendrore edhe njesite e biznesit. Korespondenti i Zërit të Amerikës, Raimond Kola, sjell hollesite.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG