Lidhje

Qendra e informimit turistik në Shkodër

  • Pëllumb Sulo

Në Shkodër është hapur një qendër informimi, për të promovuar vlerat turistike të zonës veriore. Turistët marrin atje informacione për pika të tilla malore si Thethi, Valbona dhe Vermoshi. Pjesë e interesimit te tyre jane edhe muzetë dhe qendrat e tjera turistike.

XS
SM
MD
LG