Lidhje

Shkodër, aktiviteti "Një ditë ndryshe"


Braktisja, gjakmarrja dhe ngujimi
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:14 0:00
Në shumë prej qyteteve të Shqipërisë kanë nisur përgatitjet për të pritur Vitin e Ri 2014. Por, pas zbukurimeve, dritave dhe shkëlqimit të kësaj dite, shumë fëmijë përballen me vështirësi ekonomike dhe probleme sociale, siç janë braktisja, gjakmarrja apo fenomeni i ngujimit. Për këta fëmijë një numër shoqatash joqeveritare, që veprojnë në fushën e të drejtave të fëmijëve, organizuan në Shkodër atë që ata e quajtën "Një ditë ndryshe".
Braktisja, gjakmarrja dhe ngujimi
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:14 0:00
XS
SM
MD
LG