Lidhje

Shqipëri, debate mbi ndarjen e fondeve

  • Pëllumb Sulo

Mes bashkive të djathta dhe qeverisë po zhvillohen debate në lidhje me financimin e projekteve të zhvillimit rajonal. Këshilli Bashkiak i Shkodrës miratoi së fundmi një rezolutë, ku i kërkon qeverisë bashkëpunim dhe financim të projekteve. Por, këshilltarë e majtë, kërkojnë nga Bashkia e Shkodrës projekte cilësore dhe të konkurrueshme.

XS
SM
MD
LG