Lidhje

Projekte bashkëpunimi Shqipëri - Mali i Zi


Projekte të përbashkëta Shqipëri-Mal i Zi
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:28 0:00

Projekte të përbashkëta Shqipëri-Mal i Zi

Shqipëria dhe Mali i Zi po bashkëpunojnë në një numër projektesh të përbashkëta ndërkufitare që financohen nga programi IPA i Bashkimit Europian. Janë 24 projekte që prekin kryesisht fushën e turizmit, infrastrukturës dhe mbrojtjes së mjedisit të përbashkët natyror. Ndërkohë, qeveritë e të dy vendeve po bashkëpunojnë edhe për zgjerimin e komunikimit përmes hapjes së pikave të reja të kalimit kufitar.
Projekte të përbashkëta Shqipëri-Mal i Zi
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:28 0:00
XS
SM
MD
LG