Lidhje

Shqipëri, bashkëpunim mes universiteteve dhe tregut të punës

  • Raimond Kola

Në Shqipëri, universitetet e vogla, por me traditë, po synojnë kohët e fundit të forcojnë bashkëpunimin me sektorët e punësimit. Në Gjirokastër ky bashkpëpunim po shfaqet në degët universitare që kanë filluar të kenë më shumë treg pune siç janë turizmi, biznesi dhe infermieria.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG