Lidhje

"Shqipëria uron, Shqipëria dhuron"

  • Pëllumb Sulo

Në prag të festës së Vitit të Ri, biznesmenë të Shkodrës iu përgjigjën nismës "Shqipëria uron, Shqipëria dhuron" duke ndihmuar familjet e ngujuara dhe fëmijët jetimë. Përfaqësues të këtyre bizneseve shprehen për vazhdimin e nismës gjatë gjithë vitit dhe funksionimin më të mirë të qendrave të shërbimeve sociale, që financohen nga shteti dhe donatorët e huaj.

XS
SM
MD
LG