Lidhje

Përgatitjet për zgjedhjet vendore në Shqipëri


Media dhe zgjedhjet lokale
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:10 0:00

Afrimi i zgjedhjeve të reja vendore në Shqiperi dhe mbulimi i tyre nga mediat, ishte sot në qendër të një takimi të zhvilluar në Shkodër nga Instituti Shqiptar i Medias dhe Fondacioni Friedrich Ebert me përfaqësues të mediave. Ekspertë për mediat dhe zgjedhjet u shprehën mbi sfidat me të cilat do të përballen mediat në këto zgjedhje, siç janë raportimi nga këndvështrimi i votuesve dhe jo axhendat e partive politike, mbulimi i zonave të largëta si dhe kandidatëve të pavarur, të cilët duket se do të jenë të shumtë në këto zgjedhje.

Media dhe zgjedhjet lokale
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:10 0:00

XS
SM
MD
LG