Lidhje

Vizita e Presidentit Trump në Azi

Presidenti amerikan Donald Trump po zhvillon një vizitë 12-ditore në disa vende aziatike: Japoni, Koreja e Jugut, Kinë dhe Vietnam. Ky është turneu më i gjatë që ai ka patur si President i Shteteve të Bashkuara. Gjatë këtij turneu me Presidentin ka shkuar edhe Zonja e Parë, Melania Trump.
Shih më tepër

President Donald Trump meets opera performers at the Forbidden City in Beijing, China, Nov. 8, 2017.
1

President Donald Trump meets opera performers at the Forbidden City in Beijing, China, Nov. 8, 2017.

President Donald Trump, second left, first lady Melania Trump, left, Chinese President Xi Jinping, second right, and his wife Peng Liyuan, stand together as they tour the Forbidden City in Beijing, Nov. 8, 2017.
2

President Donald Trump, second left, first lady Melania Trump, left, Chinese President Xi Jinping, second right, and his wife Peng Liyuan, stand together as they tour the Forbidden City in Beijing, Nov. 8, 2017.

From right, U.S. first lady Melania Trump, President Donald Trump, and Chinese President Xi Jinping tour the Conservation Scientific Laboratory of the Forbidden City in Beijing, Nov. 8, 2017.
3

From right, U.S. first lady Melania Trump, President Donald Trump, and Chinese President Xi Jinping tour the Conservation Scientific Laboratory of the Forbidden City in Beijing, Nov. 8, 2017.

A motorcade carrying U.S. President Donald Trump arrives at Tiananmen square in Beijing, China, Nov. 8, 2017.
4

A motorcade carrying U.S. President Donald Trump arrives at Tiananmen square in Beijing, China, Nov. 8, 2017.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG