Lidhje

Turizmi në Shqipëri dhe problemi i ujit të pijshëm

  • Raimond Kola

Në Shqipëri po bëhen përgatitje për sezonin turistik, por shumë qytete dhe zona bregdetare kanë probleme me furnizimin me ujë të pijshëm. Njësitë vendore nuk e kanë zgjidhur ende furnizimin me ujë ndërsa probleme shfaqen dhe me pagesat e konsumatorëve dhe krizën financiare të ujësjellësve. Korrespondenti i Zërit të Amerikës Raimond Kola zhvilloi një bisedë me drejtuesin e Entit Rregullator të Ujit.
XS
SM
MD
LG