Lidhje

Shpërthimet në Stamboll

Shpërthime vetëvrasëse lanë të paktën 36 të vrarë dhe plagosën dhjetëra të tjerë në aeroportin e Stambollit

Shih më tepër

Turkish police block the entrance to Istanbul's Ataturk airport early Wednesday, June 29, 2016.
1

Turkish police block the entrance to Istanbul's Ataturk airport early Wednesday, June 29, 2016.

Bodies are seen outside Turkey's largest airport, Istanbul Ataturk, Turkey, following a blast, June 28, 2016.
2

Bodies are seen outside Turkey's largest airport, Istanbul Ataturk, Turkey, following a blast, June 28, 2016.

Turkish forensic police officers work at the scene of a blast outside Istanbul's Ataturk airport, June 28, 2016.
3

Turkish forensic police officers work at the scene of a blast outside Istanbul's Ataturk airport, June 28, 2016.

Following an evacuation, passengers walk away from Istanbul's Ataturk airport, June 28, 2016.
4

Following an evacuation, passengers walk away from Istanbul's Ataturk airport, June 28, 2016.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG