Lidhje

Kërkimet për naftë-gaz në bregdetin e Ulqinit

  • Ali Salaj

Kërkimet e paralajmëruara për naftë dhe gaz në bregdetin e Ulqinit kanë shkaktuar reagime. Ambientalistët shprehin shqetësimin se kjo mund të rrezikojë qytetarët dhe zhvillimin e turizmit, ndërsazyrtarët thonë se në kërkime do të përdoren standardet më të larta përmbrojtjen e njerëzve dhe të mjedisit.

XS
SM
MD
LG