Lidhje

Nisma "Vepro Tani", shpallet fituesi

  • Pëllumb Sulo

Ambasada amerikane i dorëzoi sot organizatës “GO 2” çmimin e përmuajshëm “Kampionët e nismës Vepro Tani”. Kjo organizatë po punon për ta bërë Shkodrën një qytet të angazhuar në paksimin e përdorimit të panevojshëm të makinave, duke mbrojtur mjedisin dhe shëndetin e banorëve.

Programi “Kampionët e nismës Vepro Tani” është një vlerësim i përmuajshëm i Ambasadës amerikane në Tiranë për grupet dhe individët e përkushtuar në mënyrë aktive për të sjellë ndryshimin në komunitet.​

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG