Lidhje

Venizelos qëndron për vizitë në Shkup

  • Isak Ramadani

Zv/kryeministri dhe ministër i punëve të jashtme të Greqisë, Evangjelos Venizelos qëndroi për vizitë në Shkup, ku theksoi se vendi i tij si kryesues i rradhës me Bashkimin Evropian, është i hapur për afrimin e gjashtë vendeve të Ballkanit me Bashkimin Evropian. Zoti Venizelos, me autoritetet maqedonase ka diskutuar edhe mbi çështjen e emrit të Maqedonisë, të kontesuar nga Greqia. Ndërkohë, autoritetet në Shkup kanë këmbëngulur se zgjidhja e problemit mund të gjindet vetëm duke respektuar rezolutat e Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG