Lidhje

Botërori 2010


Botërori 2010

Botërori 2010 është i 19-i në historinë e futbollit dhe për herë të parë mbahet në një vend afrikan. Në këtë faqe interneti ju mund të gjeni informacione, rezultate, statistika dhe fotografi nga finalet e këtij Botërori në Afrikën e Jugut.

Foto:

Nga Botërori 2010:

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG